Onze Locatie

Modern, huiselijk en sfeervol

Kinderdagverblijf ’t Armhoes beschikt over een moderne , sfeervolle verblijfsruimte met een trap naar onze bovenruimte, waar het kantoor is. De kinderen slapen in een aparte slaapkamer grenzend aan de groepsruimte. Beneden is er een grote ruimte met diverse speelhoeken, bv een bouwhoek, een poppenhoek en een leeshoekje.

Buiten beschikken we over een mooie omheinde buitenspeelplaats, waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. De speelplaats grenst aan het kinderdagverblijf waardoor de kinderen op een veilige manier naar buiten kunnen. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid voor auto’s op eigen terrein en de bereikbaarheid is goed waardoor de kinderen uit de nabije omgeving ook lopend of met de fiets gebracht kunnen worden.

Per dagdeel komen er maximaal 10 kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar in een verticale groep. Een voordeel van een verticale groep is dat het meer de natuurlijke situatie van het gezin benadert. Broertjes en zusjes zitten bij elkaar in de groep. Oudere kinderen mogen (als ze dat leuk vinden) jongere kinderen meehelpen te verzorgen door bv samen met de leidster een fruithapje te geven. Zo geven de oudere kinderen een goed voorbeeld aan de jongere kinderen. De groepssamenstelling en het aantal kinderen per dag kan wisselen.

Onze Locatie

Kinderdagverblijf ’t Armhoes beschikt over een moderne, sfeervolle verblijfsruimte.

Kennismaking

Wilt u kennis komen maken en de sfeer komen proeven, u bent van harte welkom.

Dagritme

We streven ernaar om het dagritme van thuis bij ons zoveel mogelijk aan te houden.

Ouderportaal

Log in om foto's te bekijken en laatste nieuwsberichten van het kinderdagverblijf of de BSO te lezen.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this