Dit zijn wij

Even voorstellen

Hieronder kunt u kennismaken met de medewerkers van Kinderdagverblijf ‘t Armhoes.

De Pedagogisch Medewerksters 

Yvonne van Dijk
Mijn naam is Yvonne van Dijk, ik ben 30 jaar en eigenaresse van het kinderdagverblijf. Ik woon met mijn vriend en zoontje van 10 in Emmen.  Na 8 jaar gewerkt te hebben in de horeca heb ik 5 jaar geleden besloten om de opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 4 te gaan volgen. Ik heb altijd al affiniteit gehad met kinderen en wilde hier graag iets mee gaan doen. Direct na het afronden van mijn opleiding ben ik als vaste leidster gaan werken op kinderdagverblijf ’t Armhoes.

Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als leidster zocht ik meer uitdaging en kreeg ik de kans, van de voormalig eigenaresse, om het kinderdagverblijf over te nemen. Dit is altijd een wens van mij geweest, dus deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Ik ben bijna alle dagen aanwezig op het kinderdagverblijf en ben ook werkzaam als leidster op de groep. 

Marja Schuurman
Ik ben Marja Schuurman. Samen met Frans en onze 2 zonen van 9 en 11 jaar woon ik in Tweede Exloermond. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op mijn race fiets een aantal kilometers te maken. Sinds 1998 werk ik in de kinderopvang, dus al een behoorlijke tijd. Het leuke aan het werken met kinderen is hun eerlijkheid en onbevangenheid. Ik doe dit werk dan ook met veel plezier.

Eerder werkte ik in Emmen maar door de recessie raakte ik mijn baan kwijt. Gelukkig kon ik snel weer aan de slag in het knusse, gezellige en kleinschalige Armhoes. 

Loes Jalving
Hallo, ik ben Loes Jalving, ben 24 jaar en woon samen met mijn vriend Johan in Klazienaveen. Vanaf september kunt u mij tegenkomen op de Kinderopvang, ik kijk er erg naar uit! Van jongs af aan wist ik al dat mijn hart ligt bij het werken met kinderen, dus ben ik de opleiding SAW Kinderopvang gaan doen. Wat ik zo leuk vind aan werken met kinderen is dat elke dag anders is, ieder kind is uniek is en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. In deze ontwikkeling wil ik ze graag stimuleren en begeleiden. 

In mijn vrije tijd zing ik graag en af en toe treed ik op met mijn band, ook mag ik graag lezen. Ik kijk er erg naar uit om alle kinderen en ouders te ontmoeten! Tot snel.

Kom je gezellig bij ons spelen?

Schrijf je nu in bij het leukste kinderdagverblijf uit de regio!