Dit zijn wij

Even voorstellen

Hieronder kunt u kennismaken met de medewerkers van Kinderdagverblijf ‘t Armhoes.

De Pedagogisch Medewerksters 

Yvonne van Dijk
Mijn naam is Yvonne van Dijk, ik ben 30 jaar en eigenaresse van het kinderdagverblijf. Ik woon met mijn vriend en zoontje van 10 in Emmen.  Na 8 jaar gewerkt te hebben in de horeca heb ik 5 jaar geleden besloten om de opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 4 te gaan volgen. Ik heb altijd al affiniteit gehad met kinderen en wilde hier graag iets mee gaan doen. Direct na het afronden van mijn opleiding ben ik als vaste leidster gaan werken op kinderdagverblijf ’t Armhoes.

Na twee jaar werkzaam te zijn geweest als leidster zocht ik meer uitdaging en kreeg ik de kans, van de voormalig eigenaresse, om het kinderdagverblijf over te nemen. Dit is altijd een wens van mij geweest, dus deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Ik ben bijna alle dagen aanwezig op het kinderdagverblijf en ben ook werkzaam als leidster op de groep. 

Marja Schuurman
Ik ben Marja Schuurman. Samen met Frans en onze 2 zonen van 9 en 11 jaar woon ik in Tweede Exloermond. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op mijn race fiets een aantal kilometers te maken. Sinds 1998 werk ik in de kinderopvang, dus al een behoorlijke tijd. Het leuke aan het werken met kinderen is hun eerlijkheid en onbevangenheid. Ik doe dit werk dan ook met veel plezier.

Eerder werkte ik in Emmen maar door de recessie raakte ik mijn baan kwijt. Gelukkig kon ik snel weer aan de slag in het knusse, gezellige en kleinschalige Armhoes. 

Natasja Sipkens,
Hallo, mijn naam is Natasja Sipkens, 26 jaar en ik woon in Nieuw-Weerdinge. Mijn hobby’s zijn dagjes weggaan, lekker uiteten en afspreken met vrienden.

Werken met kinderen is iets wat ik van kleins af aan al wilde doen. Ik ben mijn droom achterna gegaan om in de kinderopvang te mogen gaan werken. Verschillende opleidingen heb ik hiervoor behaald. De behaalde opleidingen zijn: ‘helpende zorg en welzijn niveau 2’ en ‘SAW niveau 3 en 4’. De opleiding ‘Gespecialiseerd pedagogisch medewerker’ heb ik dit jaar afgerond.

Wat ik erg belangrijk vind in dit beroep is dat elk kind uniek is en de aandacht verdient die hij of zij nodig is. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zichzelf kan zijn, op eigen tempo kan ontwikkelen en dit kan doen in een omgeving waar ze zich veilig en thuis voelen. Ook het contact met de ouders van de kinderen vind ik erg belangrijk. De ouders moeten zich net als de kinderen zich thuis voelen bij de kinderopvang. Ik sta altijd klaar voor een praatje of vragen.

Het lijkt mij erg leuk om op de kinderopvang ’t Armhoes te mogen werken en alle kinderen en ouders te ontmoeten.

Kom je gezellig bij ons spelen?

Schrijf je nu in bij het leukste kinderdagverblijf uit de regio!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this